Reikimagazine
Image default
Health / Alternative

Verander je volledige interieur met deze goedkope tips

Een verandering van het interieur kan geen kwaad. Om na lange tijd eens de boel om te gooien, kan leiden tot een verfrissende blik. Vooral nu de zomerse periode is aangebroken, is het aantrekkelijk om het interieur eens een twist te geven.

Echter kost een gehele vernieuwing vaak een hoop geld. Enkel door deze reden haken veel bewoners al af en leggen zij zich neer bij het huidige interieur. Toch blijken er veel mogelijkheden te zijn om met weinig investeringen toch een nieuwe draai te geven aan het huidige interieur. Met deze tips zul jij je gasten én portemonnee verrassen!

Groen tinten: buiten en binnen

Niets is makkelijker dan de woning een nieuw leven in te blazen door daadwerkelijk een nieuw leven in huis te halen. In het tuincentrum is er een groot assortiment aan mooie, leuke en betaalbare plantjes die het interieur een sfeervolle touch geven.

Daarnaast blijken planten binnenshuis ook hartstikke gezond te zijn voor de mens. Win-winsituatie! Om door te pakken in de sfeervolle, natuurlijke aanpassingen is het plaatsen van houten accessoires ook aan te raden. Zo is het gemakkelijk een houten balk te plaatsen door enkel wat hoekijzers of balkdragers te bevestigen en voilà: hallo sfeer!

Een likje verf voor de verandering

Een verandering in kleur kan zorgen voor een wereld van verschil. Zo kan een lichte kleur een frisse en ruimte blik geven van de ruimte. Met een kwast en een paar blikken verf naar keuze ben jij een gehele middag zoet en plof jij aan het eind van de dag neer op de bank in een gloednieuwe omgeving!

Bankzitters opgelet!

Een bank is een enorme investering. Om zomaar de bank te lozen, is zonde van het geld. Veel winkels bieden diverse hoezen aan voor banken, waardoor jij de bank gemakkelijk en goedkoop een nieuwe look kunt geven.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Spiegels maken een ruimte lichter en daardoor tegelijkertijd ook groter. Door de decoratieve spiegels strategisch neer te zetten, kan het interieur opmerkelijk veranderen. Verder is het mogelijk andere accessoires aan te schaffen voor een frisse blik. Denk hierbij aan leuke vaasjes met kleurrijke kaarsjes.

http://bnvtools.nl