Reikimagazine
Image default
Health / Alternative

Dit zijn de looks uit de jaren ’00

Dat vele trends na een paar jaar terugkeren is niks nieuws. Zo blijken de trends uit de jaren 00 weer terug te keren. Een frisse start is een frisse look. Hieronder volgen twee teruggekeerde haarstijlen uit de jaren 00.

Wafelhaar

Om het wafeleffect te krijgen, zal het haar droog moeten zijn. Écht droog. Nat of vochtig haar zal niet meewerken om het juiste resultaat te krijgen. Vergeet geen hittebeschermer te gebruiken om beschadigd haar te voorkomen. Verdeel het haar in lokken om het ‘wafelen’ gemakkelijker te maken. Met een speciale wafeltang zullen de lokken het speciale effect krijgen. Borstel na het wafelen het haar nogmaals door voor een subtiele look. Geen wafeltang ter beschikking? Geen paniek! Door vochtig haar in heel kleine vlechtjes te vlechten, zal het na een nacht slapen hetzelfde effect geven.

Lange bob (lob)

Een groot succes bij kapper Delft; de lob. Een groot voordeel van een lob is dat het past bij ieder gezicht. Toch is het niet onverstandig te overleggen met de kapper of het de juiste keuze is. Vele kapsalons, zoals hairdresser delft, zullen rekening houden met de gezichtsvorm voor de juiste keuze. Net zoals een bob is het belangrijk de lob in de juiste vorm te behouden. Hiervoor zal er regelmatig een bezoekje aan de kapper gebracht moeten worden. Het hangt in principe af van de haargroei, maar om de 6 à 8 weken een bezoekje brengen is geen uitzondering. Een lange bob is daarnaast ook een goede manier om van beschadigd haar af te komen, zeker als een kort kapsel iets teveel van het goede is. Door te wachten tot de uitgroei gezakt is, zullen de beschadigde lokken worden geknipt bij het knippen van een lange bob. Zo kom je gemakkelijk van de beschadigde lokken af en heb je een gloednieuw kapsel. Twee in één!

http://onekappers.nl