Reikimagazine
Image default
Health / Alternative

Libido verhogen voor vrouwen na de overgang

Iedere vrouw wordt ouder en dat proces van ouder worden verloopt bij elke vrouw anders. Bij alle vrouwen treden wel gelijke verschijnselen op bij het verouderen, één daarvan is een verlaging van het libido in de overgang. Biologisch gezien ben je aan het laatste hoofdstuk van je leven toe, dat wil zeggen dat je lichaam geen kinderen meer moet kunnen baren. Je vruchtbaarheid zal dus gaan verdwijnen. Dat zorgt voor een hormoonverlaging waardoor het libido ook zal gaan afnemen. De gemiddelde vrouw zal daardoor minder snel zin krijgen in erotiek.

Daar hoef je je gelukkig niet zomaar bij neer te leggen. Er zijn verschillende oplossingen die het voor vrouwen na de overgang ook mogelijk maken om zich opgewonden te voelen en hun partner te verrassen. Als vrouw kan je Libidofemme nemen, dat is een lustopwekkende pil die het libido een extra boost geeft. De pillen zijn op volledig natuurlijke basis gemaakt, dus ze zijn helemaal veilig in gebruik. De werkende stoffen in de pillen, zijn een mengeling van Chinese kruiden die onder andere voor een hoger energielevel en een lekker gevoel zorgen. Als je één pil inneemt 1 à 2 uur voor je zin wil hebben, zal je merken dat je jezelf sterker aangetrokken voelt tot je partner. Ook zal je lichaam intenser en heftiger reageren op de prikkels en aanrakingen. Kortom, een hoger lustgevoel en libido dus. Door de pillen krijg je ook meer vocht en kan je langer seks hebben. Zo kan je als vrouw in de overgang weer volop genieten van intiem contact met je partner.

Ook mannen kunnen hier overigens last van hebben, wat kan leiden tot een erectiele dysfunctie. Dat maakt dat ze dus niet meer zouden kunnen presteren, ookal zouden ze wel willen. Ook voor hen is een libidopil een oplossing voor hun probleem waardoor ze weer kunnen genieten in bed.

https://www.libidoforte.com/