Reikimagazine
Image default
Health / Alternative

Laserontharing benen

Benen permanent ontharen met nieuwste lasertechnieken

Wil je je benen ontharen, ga dan op consult bij Sensitif. Wij zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd in laserontharing en we bieden je de allernieuwste en beste lasertechnieken. Onze filosofie is dat ontharen een feest is voor je lichaam en geen medische ingreep. Bij de intake geven we je daarom veel persoonlijk aandacht om in kaart te brengen wat voor jou het beste behandeltraject is. We helpen je een goede planning te maken en begeleiden je bij iedere stap. Zo doen we er alles aan om je de beste kwaliteit te bieden. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan dan nu je afspraak in.

Op maat ontharen van de benen

Ben je voor het ontharen van je benen op zoek naar een laserontharingsspecialist? Maak dan kennis met Sensitif in Amsterdam. Wij zijn de expert op het gebied van de nieuwste lasertechnieken en werken met alle lichaamsdelen. De concentratie van haargroei op de benen varieert, dus het te behandelen gebied verschilt per persoon. Om een goede prijsindicatie te geven, bekijken we tijdens de intake effectief welke gedeeltes in aanmerking komen. Gemiddeld volstaat een totaal van vier à vijf behandelingen en uiteraard kun je de behandeling uitbreiden naar de bikinilijn. Ben je benieuwd naar een persoonlijk advies, vraag dan nu je gratis eerste consult aan.

Benen ontharen bij dé specialist van Nederland

Je benen laten ontharen door Sensitif heeft enorm veel voordelen. Wij zijn volledig gespecialiseerd in laserontharing en garanderen je het minst aantal behandelingen. Onze medewerkers gebruiken de modernste technieken, die geschikt zijn voor alle huidtypen. Zo is de LightSheer Duet Diodelaser de nieuwste innovatie uit de Verenigde Staten, die ook nog eens FDA approved is. Je eerste consult is altijd gratis en je bent ook ’s avonds en op zaterdag van harte welkom. Wist je dat we door de Consumentenbond verkozen zijn tot dé specialist van Nederland? Kies nu voor onze kwaliteit en maak direct een afspraak.