Reikimagazine
Image default
Health / Alternative

Haartransplantatie met resultaat

 

Als u een haartransplantatie met resultaat wilt dan kunt u bij Globalhair.nl uw hart ophalen. De professionele haarchirurgen van onze FUE haarklinieken in Turkije en België kunnen een natuurlijk effect voor u scheppen. Het kan gaan om het verhelpen van kaalheid door middel van haarimplantatie. Maar het kan ook gaan om het terugkrijgen van wenkbrauwen als deze door langdurig epileren dun zijn geworden. Het laten transplanteren van hoofdhaar om een baard dikker te maken valt ook binnen de mogelijkheden.

Bij Global Hair kunt niet alleen de hulp krijgen van Belgische en Turkse haarspecialisten, maar ook van een Nederlandse consulent. Deze kan u stap voor stap uitleggen wat de FUE methode inhoudt, wat grafts zijn en hoe nieuwe follikels uw haarverlies tegen kunnen gaan. Al met al kunt u bij onze haarklinieken het resultaat krijgen dat u wenst van een professionele haartransplantatie.

Natuurlijk effect

Niemand wil dat haarverlies zichtbaar is. Daarom is het creëren van een natuurlijk effect door middel van FUE haartransplantatie de uitweg voor dit haarprobleem. Door systematisch een haarfollikel uit gezond donorhaar van uw achterhoofd te halen kunt u uw eigen haaruitval tegengaan. Doordat deze grafts andere eigenschappen bezitten dan de uitvallende haren kan men met deze vorm van FUE haarimplantatie het haarverlies terugdringen tot een minimum. Een haarkliniek in Turkije of België kan u hierbij ondersteuning geven. Bij Globalhair.nl kunt u spreken met een van onze consulenten die u alles kan vertellen over de resultaten van een haartransplantatie met een PRP plasmabehandeling.

Contact met een consulent

Het voordeel van Global Hair is dat een Nederlandse consulent u te woord kan staan om u in te lichten over een passende haartransplantatie met een natuurlijk resultaat. Wij raden u uit ervaring aan om naar een Turkse of Belgische haarkliniek te gaan als u uw hoofdharen wilt laten implanteren. Deze haarchirurgen hebben namelijk veel ervaring waardoor het transplanteren van haren altijd goed zal verlopen. Maak daarom een afspraak met een van onze consulenten van Globalhair.nl en stel uw vragen over haarimplantatie met de FUE methode.