Reikimagazine
Image default
Health / Alternative

Een overvolle brievenbus? De website Folderbode.be brengt de oplossing

Iedere week stellen supermarkten aan hun klanten de allernieuwste aanbiedingen voor. Vaak gaat het dan over promoties rond huishouden, tuinieren, sport of vrije tijd. Het mooie aan promoties is dat je eenzelfde product zonder kwaliteitsverlies kan kopen tegen een meestal sterk verlaagde prijs. In de wekelijkse folder van Aldi bijvoorbeeld vind je een afwisseling van speciale aanbiedingen rond voedingsproducten en dranken, terwijl je bij Carrefour Market ook wel kleding en elektro in een stevige promotie kan terugvinden. Het is dus nuttig om de wekelijkse promoties van bekende supermarktketens regelmatig in de gaten te houden.

Hoe blijf je op de hoogte van nieuwigheden en actuele aanbiedingen

Er zijn meerdere manieren om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Zo kun je wekelijks gewoon naar je favoriete winkel naar keuze afzakken om de gangen af te speuren naar de beste deals. Je hebt ook mensen die zich inschrijven op de wekelijkse nieuwsbrief van de winkels en supermarkten die hen na aan het hart liggen. Deze twee opties betekenen ook wel dat je heel wat tijd zal moeten spenderen aan het opzoekwerk om net die promotie te vinden voor het product dat jij nodig hebt. Vele prijszoekers laten zich dan ook snel verleiden om voornamelijk de producten die op dat moment in promotie zijn aan te kopen. Zonde, want zo geef je namelijk toe aan de marketing machines die deze promoties lanceren.

Alle folders op één plaats

Gelukkig bestaan er websites als Folderbode.be, waar alle wekelijkse folders van een winkel als Delhaize zijn verzameld op één pagina. Je hoeft dus nooit meer naar de brievenbus te lopen, of de spambox te gaan doorzoeken om de verschillende promotiefolders van je favoriete winkels terug te vinden. Merk je dat je frisdrank op is, dan surf je snel even naar Folderbode.be om te kijken waar deze in promotie staat. Tegenwoordig kan je ook in de meeste supermarkten online bestellen en het product in promotie gewoon gratis thuis laten leveren. Zo bespaar je niet alleen op het aankoopbedrag van het product, maar laat je die kostelijke auto ook weer eens een keertje staan!

 

https://www.folderbode.be/