Reikimagazine
Image default
Health / Alternative

Dozen in België van de Dozenhal

Kies voor de dozen in België van de Dozenhal! Ze zijn van een uitstekende kwaliteit, gaan lang mee en zijn bovendien snel geleverd! Hoe werkt het? Als eerste vult u de gewenste afmetingen in onze zoektool online in, dan kunt u gelijk in onze voorraad kijken of we het formaat hebben. Zo ja, kunt u gelijk een offerte aanvragen, die u binnen 1 werkdag in de email ontvangt. Wanneer we de doos niet op voorraad hebben, kunt u altijd dozen op maat bij ons bestellen, die nieuw voor u gemaakt worden. Wanneer u de offerte heeft goedgekeurd worden de dozen gelijk op locatie bij u geleverd door transport die we zelf beheren. 

Verschillende dozen België

Er zijn een heleboel verschillende soorten dozen in België waar u uit kunt kiezen in het transporteren van uw producten. Wanneer u graag meer milieubewust te werk wilt gaan, kunt u gebruikte dozen bij ons bestellen, zodat ze niet na eenmalig gebruik weggegooid worden. Dat is bovendien goed voor de portemonnee! We verkopen deze dozen tegen een lagere prijs. Wanneer u juist iets nodig heeft wat uw zware producten of materialen kan vervoeren, dan zijn onze tabaksdozen uitermate geschikt voor u. ze zijn van extra stevig karton gemaakt, waardoor ze minder snel stuk gaan. Voor bijzonder grote producten hebben we onze containerdozen oftewel palletdozen, deze zijn extra groot waardoor het mogelijk is om deze grotere producten te vervoeren. 

De Dozenhal

We zijn zeer trots om te kunnen zeggen dat we al meer dan 35 jaar werkzaam zijn in het produceren en leveren van dozen voor onze klanten. Voor velen zijn we een betrouwbare partner geweest. Bij de Dozenhal zult u altijd geschikt kartonnen verpakkingsmateriaal vinden voor uw bedrijf. Heeft u vragen over het bestelproces? U kunt altijd contact met ons opnemen! We beantwoorden graag vragen. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook terecht op onze website, daar staat het allemaal. Ongeacht of het gaat om kartonnen dozen, grote dozen, kleine dozen of lange dozen, bij de Dozenhal zit u aan het juiste adres voor alles. Bij ons kunt u verantwoord dozen kopen.