Reikimagazine
Image default
Health / Alternative

Body tec Training | EMS training

Full body workout

U heeft vast weleens gehoord van bodytecclub in Den haag, maar weet u ook wat u daar kan doen? In dit artikel zal er een korte uitleg worden gegeven over wat een full body workout inhoudt, hoe het wordt gebruikt en wat er uiteindelijk bereikt kan worden. Wilt u dit graag weten, lees dan verder!

Wat is een full body workout?

Een full body workout is een training dat binnen 20 minuten klaar is. In 20 minuten heeft u uw lichaam volledig getraind. Dit wordt gedaan aan de hand van een speciaal vest en zo worden de acht belangrijkste spiergroepen tegelijk getraind. Tijdens deze training wordt er gebruik gemaakt van de ESM-training. ESM staat voor electrical muscle stimulation. Het doel van dit proces is dat uw spieren meer elektrische impulsen krijgt, waardoor het trainen effectiever zal worden vergeleken met een normale training. De spieren herkennen deze impulsen en kunnen daardoor sneller en sterker aanspannen. Dit zal resulteren dat er meer trainingseffect ontstaat.

Hoe wordt het gebruikt?

De bodytec workout is een revolutionaire en efficiënte total body weerstandstraining waarmee u in 20 minuten een strakker lichaam kan krijgen. Dit wordt in werking gezet door de Miha-Bodytec apparatuur. De bodytec training is daardoor een stuk effectiever dan een normale training, want het volledige lichaam wordt in één keer getraind. Dit bespaart u veel tijd. Het trainen via deze methode wordt ook wel als uniek gezien, want de spieren spant zich sneller en sterker tijdens de trainingen. Met een bodytec training worden 90% van uw spiervezels in het lichaam aangespannen. Bij een normale training is dit ongeveer 40 tot 50%.

Wat wordt er bereikt?

Met het gebruik maken van de bodytec training zitten veel voordelen aan vast. Het full body workout bestaat uit 20 minuten. Dit is een korte tijd met wat u ervoor terugkrijgt. Het bestaat verder uit de volgende voordelen:

–        Stimulatie bloedsomloop en metabolisme

–        Bevordert en ondersteunt het lichaam om af te vallen

–        Effectiever en tijdbesparender dan reguliere krachttraining

–        Verbeter de huid structuur en lichaamscontouren

–        Zeer geringe belasting op en in de gewrichten

De belasting op de gewrichten tijdens de training is klein. Daardoor zijn deze trainingen ook bestemd voor mensen die lage belastbare gewrichten hebben, ouder zijn en personen die kampen met rugklachten.

Full body workout in 20 minuten

Het investeren in u zelf is van essentieel belang voor uw lichaam. Dit kan aan de hand van u zelf te trainen, maar ook sneller te herstellen van blessures. Dit gebeurt veel sneller door onze nieuwe methodes. Wilt u ook een full body work out in 20 minuten en wilt u hier meer over weten?

http://www.bodytecclub.eu/bodytec-training/