Reikimagazine
Image default
Beauty en verzorging

Natuurlijke haarverzorgingsproducten is de nieuwste trend

kan misschien zelfs gezegd worden dat het een ware trend begint te worden. Steeds vaker zijn mensen zich ervan bewust welke weerslag hun dagelijkse verzorging op het milieu heeft. Dagelijks chemicaliën door het doucheputje spoelen is niet niks. In tegenstelling tot ecologische producten zijn reguliere verzorgingsproducten niet natuurlijk afbreekbaar. Ze blijven dan ook nog lang rondzwerven in het systeem en zijn totaal niet verantwoord. Als u ook de omslag wilt maken dan bent u bij Ecohaircare aan het goede adres voor natuurlijke haarverzorgingsproducten.

Natuurlijke producten zonder SLS, parabenen, siliconen of parfum

Naast het ontbreken van chemicaliën hebben natuurlijke haarverzorgingsproducten vaak ook geen SLS, parabenen, siliconen of parfum. Al deze stoffen zijn schadelijk voor het milieu én uzelf. Voornamelijk mensen met een gevoelige huid zullen de effecten van reguliere producten snel merken. Een kriebelige hoofdhuid, droge haren en schilfers, het is geen pretje. Zelfs als u geen gevoelige huid heeft, moet u eens nagaan wat chemische stoffen die niet natuurlijk afgebroken kunnen worden mogelijk met uw gezondheid doen. Een eng idee toch?

Ecohaircare gaat voor milieuvriendelijk

Ecohaircare gaat daarom voor milieuvriendelijke haarverzorgingsproducten. De natuurlijke haarproducten van Ecohaircare zitten vol met rijke oliën, vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren die de schadelijke werking van reguliere producten tegen gaan. Als u uw hoofdhuid goed verzorgt zullen uw haren ook veel meer glans en zachtheid krijgen. Kortom, als u gaat voor een product uit het assortiment van Ecohaircare zult u twee vliegen in een klap slaan. U bent milieubewuster bezig en u heeft het beste voor met uw gezondheid.

Ecologische haarproduct merken

De merken in het assortiment van Ecohaircare zijn bijvoorbeeld: Aveda, Davines, O Way, Evo, Paul Mitchell Tea Tree, Eco Kid, Loverock, Olivia Haar, en Teadoro. Al deze merken hebben producten in het assortiment die gericht zijn op de verbanning van chemische ingrediënten en een optimale haarverzorging. Ecologische producten staan erom bekend dat ze uw huid en haren veel betere hydrateren dan reguliere producten. Chemische stoffen drogen uw huid vaak uit. Daarnaast zijn zon, zout zeewater en chloor ook erg schadelijk voor uw haren. Als u met een gezond kleurtje terugkomt van vakantie helpen de natuurlijke haarverzorgingsproducten van Ecohaircare ervoor dat uw haren weer in de oude staat hersteld worden.

https://www.ecohaircare.nl