Reikimagazine
Image default
Beauty en verzorging

Een borstvergroting achter de spier voor natuurlijk gevormde borsten

Een borstvergroting is een chirurgische ingreep die u kunt laten uitvoeren bij een kliniek waarbij een implantaat in uw borsten wordt ingebracht om ze groter te maken. U kunt voor een dergelijke ingreep terecht bij de Kliniek Dr. Wim Danau. Bij deze kliniek worden verschillende behandelmethoden aangeboden voor een borstvergroting. U kunt ook nog kiezen voor de vorm en het materiaal van de implantaat en waar u een incisie wilt laten maken om de implantaten in te kunnen brengen. Als laatste heeft u ook nog de keuzemogelijkheid voor een borstvergroting achter de spier of voor de spier.

Wat is beter, een borstvergroting achter de spier of voor de spier?

Een borstvergroting achter de spier of voor de spier heeft allebei hun voor- en nadelen. Bij een borstvergroting kunt u kiezen of u het implantaat achter de borstspier of tussen de borstspier en het borstweefsel wilt laten inbrengen. Het voordeel van boven de borstspier is dat het herstel als minder pijnlijk wordt ervaren. Maar het nadeel is dat de rand van het implantaat zichtbaar kan zijn. Bij een borstvergroting achter de spier ziet u niets van het implantaat. Het implantaat zal eerder wat worden samengedrukt zodat uw borsten er natuurlijk druppelvormig uitzien. Deze methode heeft als nadeel dat vrouwen die intensief hun borstspieren trainen vaak niet voor deze methode kunnen kiezen.

Een borstvergroting achter de spier voor een bevredigend resultaat

De Kliniek Dr. Wim Danau zorgt ervoor dat er niets aan het toeval wordt overgelaten bij deze ingreep en dat u een weloverwogen beslissing kunt maken. De chirurg zal u uitvoerig informeren over de borstvergroting methode voor de ingreep in een consult over de verschillende mogelijkheden en de risico’s die er zijn als u een borstvergroting wilt laten uitvoeren. Wanneer u een bevredigend eindresultaat wilt, dan maakt u een afspraak voor een borstvergroting bij de Kliniek Dr. Wim Danau.

 

https://danau.be/