Reikimagazine
Image default
Beauty en verzorging

Laat een borstvergroting uitvoeren tegen een eerlijke prijs

Een van de belangrijkste redenen om een borstvergroting uit te laten voeren, is om het zelfbeeld te verbeteren en het zelfvertrouwen een boost te geven. Dames met kleine borsten zijn namelijk vaak onzekerder over het lichaam en voelen zich minder vrouwelijk. Een van de meest gevraagde esthetische ingrepen is dan ook een borstvergroting, maar vaak wordt er niet goed geïnformeerd over de prijs. Dit kan leiden tot onaangename verrassingen op het gebied van kosten, maar ook op het gebied van kwaliteit.

Waar moet u op letten bij het laten uitvoeren van een borstvergroting?

Een borstvergroting vraagt om een duidelijke expertise van de cosmetisch arts, waardoor de prijs soms redelijk kan oplopen. Het is echter wel belangrijk om u goed te informeren over de behandelwijze en de procedures die gevolgd worden, zodat u in de meest veilige handen bent. Soms wordt een borstvergroting namelijk uitgevoerd tegen een zeer voordelige prijs, maar dan worden er waarschijnlijk kwalitatief mindere implantaten gebruikt of worden veiligheidsrichtlijnen niet correct opgevolgd. Zorg er dus voor dat u tijdens een consult bij de behandeld cosmetisch arts vraagt naar alle documentatie en richtlijnen. Wilt u zeker zijn van een eerlijke prijs én een kwalitatief goed uitgevoerde borstvergroting? Dan helpen de specialisten van Mediclinic u graag verder. Hier beschikken ze over gesofisticeerde apparatuur om zo veilig, steriel en voorspelbaar mogelijk een borstvergroting uit te voeren. Denk hierbij aan een laminaire airflow, 3D-camerasysteem, S3-classificatie en computergestuurde anesthesie. Tijdens een dagopname wordt u volledig onder narcose gebracht en worden de borstimplantaten geplaatst. Deze protheses zijn gevuld met een cohesieve siliconegel, waardoor u geen risico op lekkende implantaten meer heeft.

Vraag meer informatie aan bij de experts

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een borstvergroting of wilt u de prijs bespreken? Neem dan telefonisch contact op met de medewerkers van Mediclinic en stal al uw vragen. Deze experts staan voor u klaar om u te helpen.

https://www.mediclinic.be/nl