Reikimagazine
Image default
Beauty en verzorging

Een kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel die de tijd voor u neemt

Bij Monique’s Hairfashion, in de buurt van Krimpen aan den IJssel, kunt u perfect terecht wanneer u een kapper nodig heeft die elke behandeling tot in de details uitvoert. Deze kapsalon is gevestigd in Krimpen aan de Lek. Hier bent u bij elk bezoek verzekerd van een prachtig resultaat. Komt u langs voor een bepaalde gelegenheid, bijvoorbeeld een bruiloft of een ander speciaal feest, of heeft uw huidige kapsel een metamorfose nodig? De stylisten van deze kapper nabij Krimpen aan den IJssel weten raad met iedere wens en voorkeur. Bovendien kan iedereen bij Monique’s Hairfashion terecht voor welke behandeling dan ook. Dames, heren en kinderen van iedere leeftijd gaan hier iedere keer weer tevreden de deur uit.

Verschillende behandelingen zijn hier mogelijk

Welke leeftijd u ook heeft en voor welke gelegenheid u ook een nieuwe, speciale look nodig heeft, de ervaren stylisten van Monique’s Hairfashion gaan graag nauwkeurig voor u aan de slag. De behandelingen kunt u tegen de scherpste prijzen laten doen, wat de prijs-kwaliteitverhouding zeer aantrekkelijk maakt. Heren kunnen terecht voor onder andere knippen, behandelingen met de tondeuse, baard scheren en baard trimmen. Voor dames zijn er ook een vele mogelijkheden, zoals pony knippen en een complete behandeling met watergolf. Deze kapper is tevens een specialist op het gebied van kleuren, highlights en permanenten.

Altijd het beste advies voor uw behandeling

Bij deze kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel kunt u dus voor elke behandeling terecht. Weet u niet precies wat goed bij u past? Dan zullen de stylisten u uiteraard graag adviseren. Zij bespreken met u de verschillende behandelingen en de opties waar u gegarandeerd tevreden mee zult zijn. Hier zit u zeker met een vertrouwd gevoel in de kappersstoel. U kunt eenvoudig telefonisch of online een afspraak maken bij deze kapper nabij Krimpen aan den IJssel en uw wensen doorgeven.

https://moniqueshairfashion.nl/