Reikimagazine
Image default
Health / Alternative

Door de hittegolf heen komen

Door klimaatverandering komt het steeds vaker voor: een hittegolf. De ene houdt er ontzettend van en kijkt er al het hele jaar naar uit, ze weten precies wat ze moeten doen om van deze dagen te genieten en kan er volledig van profiteren. Vooral omdat in Nederland niet zo vaak echt waar is zal je veel mensen zien die echt kunnen genieten van het warme zomerweer. Maar de andere kunnen niet wachten totdat het weer wat kouder wordt, hoe kom je zo’n hittegolf door als je niet van houdt? Hier zijn een aantal kleine tips:

 

Zoek verkoeling

Iets waar je waarschijnlijk zelf al aan had gedacht, maar dat is niet voor niets, het is ook gewoon de beste manier om door het (te) warme weer te komen. Haal de opblaasbare jacuzzi uit de schuur en stap in een lekker bubbelbad, waarmee je lekker kan relaxen en afkoelen tegelijkertijd. Zorg ervoor dat je veel water drinkt en zet voor de zekerheid de ijsblokjes in de vriezer, zodat je een echt koud drankje kan doen.

 

Licht voedsel

Tijdens het warme weer gaat vooral je dorst omhoog en krijg je minder trek. Zorg er dan ook voor dat je wat licht voedsel eet dat niet zwaar op de maag valt, neem voldoende fruit, salades en eet wat ijsjes.

 

Kleding

Ook een voor zichzelf sprekende tips, kreeg lichte kleding aan, katoen is het beste om te dragen. Het beste is ook om wat wijdere kleding te dragen, vooral je broek kan als hij wat strakker zit aardig gaan plakken. Je wilt nog een beetje kunnen genieten van het weer en met plakkende kleding is het feestje snel verstierd.

 

Voor degene die niet zo goed tegen een hittegolf kunnen is het beste om gewoon zo min mogelijk te doen op de dag en gewoon rustig je gang te gaan, des te minder je er over nadenkt, des te sneller het weer over is en je weer terug kan gaan naar normaal.

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/