Reikimagazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoekt u juridische bijstand van een advocaat ondernemingsrecht?

Wilt u de hulp inroepen van een advocaat ondernemingsrecht voor een bedrijfskwestie? Een advocaat die zich heeft gespecialiseerd in ondernemingsrecht kunt u inschakelen als u bijvoorbeeld een vennootschap wil oprichten of ontbinden, een ander bedrijf wil overnemen of een handelscontract wil afsluiten. U kunt ook advies vragen aan deze advocaat wanneer u wil gaan herstructureren of als u het intellectueel eigendom van uw bedrijf wilt beschermen. Welke reden u ook heeft om op zoek te gaan naar juridische bijstand voor uw bedrijf, bij Caluwaerts Uytterhoeven bent u aan het juiste adres.  

Juridisch advies bij het aanvragen van een gerechtelijke reorganisatie

Wanneer het financieel tegenzit met uw bedrijf en u niet meer in staat bent om uw schulden af te lossen dan kan een gerechtelijke reorganisatie wat meer respijt geven. Om deze procedure te starten moet u een verzoekschrift indienen waar een advocaat ondernemingsrecht u bij kan helpen. Met een aanvraag tot gerechtelijke reorganisatie kunt u tot een overeenkomst komen met uw schuldeisers zodat u in de tussentijd uw bedrijf kunt redden. Een advocaat ondernemingsrecht kan niet alleen helpen bij het opstellen van het verzoekschrift maar ook optreden als bemiddelaar tussen uw bedrijf en de schuldeisers. Als u voor deze procedure een advocaat in ondernemingsrecht in de arm neemt kunt u zich helemaal focussen op het redden van uw bedrijf.  

Betrouwbaar juridisch advies op maat voor uw onderneming

Heeft u voor uw bedrijf de hulp nodig van een advocaat ondernemingsrecht voor een juridische kwestie, neem dan contact op met het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven. Het kantoor is meer dan 20 jaar geleden opgericht door Kristiaan Caluwaerts en Kristof Uytterhoeven, en richt zich volledig op economische sectoren. Ze hebben bekwame advocaten in dienst voor verschillende juridische disciplines. U vindt in hun gelederen onder meer advocaten ondernemingsrecht die u bijvoorbeeld advies kunnen geven bij een handelsgeschil of een gerechtelijke reorganisatie.