Reikimagazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het beste bedrijf voor ongediertebestrijding en preventie

Je wilt ongedierte binnen een bedrijf natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Wanneer er dan toch ongedierte binnen het bedrijf zit, wil je deze zo snel en professioneel mogelijk laten verwijderen. Valor Services Group zorgt voor een snelle bestrijding van verschillende soorten ongedierte en biedt nog meer soorten services zoals het reinigen van dampkappen.

Ongediertebestrijding

Ongedierte binnen een bedrijf is erg vervelend en kan zorgen voor veel problemen. Wanneer je Valor Services Group inschakelt, wordt er zo snel mogelijk een plan opgesteld om het ongedierte te bestrijden. Een deskundig team gaat dan zo snel mogelijk aan de slag op een discrete manier. Hierna kun je weer op een veilige en hygiënische manier werken. Door de snelle en effectieve ongediertebestrijding heb je na een tijdje geen last meer van ongedierte.

Ongedierte voorkomen

Voorkomen is altijd beter dan bestrijden. Daarom kun je bij deze dienst ook terecht voor een preventieve ongediertecheck. Als je een vermoeden hebt van ongedierte of bijvoorbeeld in het verleden hier last van hebt gehad, kun je een inspectie inplannen. Op deze manier worden eventuele problemen in een vroeg stadium vastgesteld. Je weet dan zeker dat medewerkers op een veilige manier hun werk kunnen doen. Ook na een ongediertebestrijding krijg je advies om ongedierte te voorkomen.

Andere diensten en services

Valor Services Group biedt ook nog andere reinigingsservices aan. Hieronder valt bijvoorbeeld het reinigen van dampkappen. Vooral in horecagelegenheden worden dampkappen dagelijks gebruikt. Het is erg belangrijk om dampkappen goed te reinigen in verband met de brandveiligheid. Een medewerker van Valor Services Group kan langskomen van een periodieke reiniging van de dampkappen. Het keukenpersoneel kan daarna weer veilig aan het werk. Wanneer de dampkappen van jouw horecabedrijf al een tijd niet professioneel gereinigd zijn, is het verstandig om deze zo snel mogelijk te laten reinigen. Dit verbetert de hygiëne en de veiligheid.