Reikimagazine
Image default
Verbouwen

Ramen installateur West Vlaanderen

 

 

De drie belangrijkste materialen die worden gebruikt om nieuwe ramen te maken gebruiken we PVC en aluminium. Afhankelijk van de configuratie, afwerking en structuur kunnen deze materialen binnen dezelfde prijsklasse vallen. Wanneer we echter de beste kwaliteit vergelijken, kunnen we concluderen dat houten ramen ongeveer een kwart duurder zijn dan PVC, waardoor ze ook duurder zijn dan aluminium ramen, die ongeveer 15% duurder zijn dan PVC.

 

Gemiddelde prijs nieuwe ramen De gemiddelde prijs van nieuwe ramen in vrijstaande woningen schommelt . Voor herenhuizen en twee-onder-een-kapwoningen ligt de gemiddelde prijs iets lager. Vanzelfsprekend geeft de gemiddelde waarde niet de kostprijs van uw project weer, maar het is al een goede voorlopige graadmeter. Naast het type woning hebben ook materialen en kwaliteit een grote impact op de totale kostprijs:

We gebruiken alleen hoge kwaliteit van materialen.

De drie belangrijkste materialen die worden gebruikt om nieuwe ramen te maken zijn hout, PVC en aluminium. Afhankelijk van de configuratie, afwerking en structuur kunnen deze materialen binnen dezelfde prijsklasse vallen. Wanneer we echter de beste kwaliteit vergelijken, kunnen we concluderen dat houten ramen ongeveer een kwart duurder zijn dan PVC, waardoor ze ook duurder zijn dan aluminium ramen, die ongeveer 15% duurder zijn dan PVC.

 

 

 https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap109-159.html

 Ramen installateur West Vlaanderen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/