Reikimagazine
Image default
Health / Alternative

Ontdek de gezonde Reishi koffie

Drinkt u soms ook wel eens een heerlijk kopje koffie? Dan weet u ook dat de koffie van de supermarkt vol zit met cafeïne en kalium, en bijgevolg dus ook niet zo gezond is voor uw lichaam…

Wist u dat er ook een gezonde koffie bestaat die net hetzelfde (of net nog ietsje beter) smaakt dan uw eigen vertrouwde koffiemerk? Deze koffie bevat Ganoderma Lucidum, een kruid afkomstig van China en alom bekend om zijn helende werking. De Japanse benaming voor dit kruid is Reishi, wat “Koning der kruiden” betekent.

Reishi is afkomstig van de sporen van een heel bizonder soort paddestoel. Er is een proces van 10 maanden nodig om deze te kweken. Van de sporen van de paddestoel is er 1000 kg nodig om 1 kg bruikbaar Reishi poeder over te houden.

Het kruid wordt ook al jaren gebruikt in de Oosterse geneeskunde en is één van de beste medicinale kruiden die er bestaan. Het kruid bestaat al zo’n 4000 jaar en bevat natuurlijke bronnen van antioxydanten. Meer informatie kan u vinden op Wikipedia of via de officieel erkende PubMed website.

Als u Reishi mixt met koffiebonen dan krijgt u een heerlijke, gezonde koffie! En dat is net wat de mensen van het Canadese bedrijf “Organo” hebben gedaan.

De gezonde Reishi koffie kan u ook online kopen. Deze koffie online kopen is nog niet zo gek als het klinkt want online wordt hij goedkoper verkocht dan via de erkende Organo distributeurs actief in Nederland en België. Bovendien wordt deze koffie ook niet verkocht in supermarkten of natuurwinkels, dus daar zal u hem ook niet snel vinden…

Eens u begint met het drinken van Reishi koffie zal u merken dat u beter slaapt, meer energie hebt en uw concentratie erop vooruit gaat. Bovendien zorgt deze gezonde koffie dat:

• Uw immuunsysteem versterkt wordt
• Uw bloeddruk en cholesterol gereguleerd worden
• Uw suikerspiegel gestabiliseerd wordt

…en nog veel meer!

Het is dus zeker aangeraden om deze koffie eens uit te proberen en uw vertrouwde koffie even in de kast te laten staan. Er bestaat nu trouwens ook Reishi thee voor het geval u geen koffie lust of af en toe eens wil afwisselen.