Reikimagazine
Image default
Aanbiedingen

Onderdelen van de koelkast die als eerste toe zijn aan vervanging

Onderdelen van de koelkast die als eerste toe zijn aan vervanging 

In een koelkast kunnen in de loop der jaren onderdelen kapotgaan. Dit is erg vervelend, maar de meeste dingen kunnen gewoon vervangen worden. Controleer dus eerst of je de koelkast eerst zelf kunt maken, voordat je een nieuwe koopt. Dat is zonde van het geld en het is niet duurzaam. Ben je benieuwd welke onderdelen er in de koelkast het eerste toe zijn aan vervanging? Lees dan verder en kom erachter!

 

Het flessenrek

Het flessenrek in de koelkast is vaak gemaakt van plastic en na een paar jaar zal de sterkte hiervan afnemen. Het rek heeft namelijk veel te voorduren met de zwarte flessen die in het rek worden geplaatst. Het voordeel is dat een nieuw flessenrek niet duur is en vaak snel, online te bestellen is.

 

Het vriesvak 

Heb je een vriesvak in de koelkast? Dan is de kans groot dat de deur van het vriesvak een keer dichtvriest. Dit kan gebeuren als de koelkast erg vochtig is en het vocht bevriest. Als je het vak probeert open te maken, is de kans groot dat je het vak openbreekt. Je kunt beter de hele koelkast leeghalen en hem volledig laten ontdooien. Als je per ongeluk toch de deur van het vak eraf hebt getrokken, kun je online een nieuwe deur bestellen. Het voordeel is dat deze snel thuis wordt geleverd, zodat jij het vriesvak weer kunt gebruiken. 

 

Bestel de onderdelen gemakkelijk online 

Sommige onderdelen, zoals het flessenrek of de deur van het vriesvak, gaan eerder kapot dan andere onderdelen. Dit komt omdat ze veel te voorduren hebben en vaak gemaakt zijn van plastic. Is er een onderdeel in jouw koelkast die kapot is? Dan kun je die vaak makkelijk zelf vervangen. Bestel het onderdeel op Fixpart.be en plaats het de volgende dag al in de koelkast. 

 

https://fixpart.be/