Reikimagazine
Image default
Gezondheid

Kom van uw klachten of dankzij uitstekende fysiotherapie in Den Bosch

Heeft u klachten en wilt u deze laten behandelen bij een goede fysiotherapeut? Bij Fysiotherapie en manuele therapie Dirkse van den Heuvel, krijgt u de beste fysiotherapie in Den Bosch. Bij dit bedrijf zijn er vier fysiotherapeuten die allemaal een eigen specialiteit hebben. Het maakt niet uit welke klachten u heeft, deze specialisten geven u goed advies en een goede behandeling. Of u nu last heeft van sportblessures, RSI-klachten, het ouder worden of pijn in een of meerdere lichaamsdelen. In overleg met een specialist, bespreekt u een persoonlijk behandelplan waarin uw persoonlijke situatie en doelen centraal staan. U komt regelmatig langs bij de praktijk in Den Bosch voor acupunctuur of een vorm van fysiotherapie. Bij deze fysiotherapeut hebben ze onder andere de volgende specialismen:

  • (Sport) fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Oefentherapie Cesar
  • Geriatrie fysiotherapie

Laat uw klachten behandelen met acupunctuur in Den Bosch

Naast fysiotherapie, maken ze bij dit bedrijf in Den Bosch ook gebruik van verschillende andere behandelingen. Zo kunt u uw klachten in Den Bosch laten behandelen door middel van acupunctuur en Dry Needling. Bij acupunctuur worden er meerdere naalden in uw lichaam gezet. Dit zijn dunne en steriele naalden om orgaanklachten en gewrichtsklachten te verhelpen. Hierbij kunt u denken aan pijnklachten en bewegingsbeperkingen. Het doel van acupunctuur is om uw spieren tijdelijk te laten ontspannen om zo het bewegen te bevorderen.

Een afspraak maken, zonder dat u een verwijsbrief nodig heeft

Als u belemmerd bent bij het bewegen in uw dagelijkse leven? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf in Den Bosch en krijg een goede behandeling op het gebied van fysiotherapie of acupunctuur. U heeft geen verwijsbrief nodig van uw huisarts om hier een behandeling te krijgen. Voordat u een behandeling krijgt, nemen ze ook al de tijd voor u. U heeft eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek om na te gaan wat uw klachten zijn. Hierbij kijken de specialisten welke behandeling het beste zal aanslaan. Het gesprek is makkelijk te plannen door telefonisch contact op te nemen. Ervaar zelf hoeveel een behandeling van een van de specialisten u kan helpen om weer te doen wat u wilt doen in uw leven.