Reikimagazine
Image default
Gezondheid

Een persoonlijke huisarts in Eindhoven

Zoekt u een geschikte huisarts in Eindhoven? Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor een breed pakket eerstelijns zorg. Daarnaast staat persoonlijkheid bij deze huisartsenpraktijk voorop. Bij deze huisarts in Eindhoven zijn twee dokters, twee praktijkondersteuners en een secretaresse werkzaam. Daarmee is deze huisarts vrij kleinschalig. Een voordeel hiervan is dat u altijd een vertrouwd gezicht ziet. Uiteraard van uw eigen huisarts, maar ook wanneer u geholpen wordt door een van onze praktijkondersteuners. Het gediplomeerde team biedt u de zorg die u verwacht. Dankzij verschillende opleidingen en het opdoen van veel ervaring zijn alle medewerkers breed georiënteerd en gespecialiseerd in het oplossen van uw zorgvraag.

Specialistische zorg vlak bij huis

Deze huisartsenpraktijk hecht veel waarde aan zorg dichtbij huis. Daarom heeft huisartsenpraktijk Keunen een nauwe samenwerking met ziekenhuizen en zorginstellingen in de omgeving. Deze huisarts in Eindhoven werkt namelijk samen met specialisten van het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo bent u zeker van specialistische zorg in de omgeving. Meestal kan uw zorgprobleem bij Huisartsenpraktijk Keunen opgelost worden. In enkele gevallen wordt u doorverwezen. Is dit het geval? Dan staat uw huisarts uiteraard nog steeds voor u klaar om te bespreken of u goed bent geholpen. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt er altijd naar een andere oplossing gezocht. Bij deze huisarts in Eindhoven weet u zeker dat uw zorgvraag serieus genomen wordt.

Extra diensten van Huisartsenpraktijk Keunen

Deze huisarts in Eindhoven wilt u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Naast standaard huisartsenzorg biedt Huisartsenpraktijk Keunen u extra diensten aan. Een voorbeeld hiervan is het maken van een hartfilmpje (ECG), wat door veel andere huisartsenpraktijken uitbesteed wordt. Een ander voorbeeld is specialistische hulp bij het stoppen met roken. U kunt zich als nieuwe cliënt gemakkelijk via de website aanmelden. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Huisartsenpraktijk Keunen.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl