Reikimagazine
Image default
Huishoudelijk

Klok wassmiddelen nu ook online!

Klok wasmiddel kopen in onze eigen webshop

Wil jij ook zo graag je kleding schoon, fris en natuurlijk schoon houden? Kies dan voor de schoonmaakmiddelen en wasproducten van Klok. De beste ecologische schoonmaakproducten waarbij een focus ligt op zo natuurlijke mogelijke formule die het milieu zo min mogelijk schaadt. Dankzij onze unieke formule profiteer je van beide: een schoon en fris wasresultaat én tegelijk bijdragen aan een schoner milieu.Wil je wasmiddel kopen van goede kwaliteit, tegen een voordelige prijs? Dan kun je dat ook eenvoudig online doen. Dat scheelt ook weer gesjouw naar de winkel!

Ons assortiment schoonmaakmiddelen

Klok verkoopt in beginsel twee soorten wasmiddelen in twee soorten. Hiermee onderscheiden we bij Klok de poedervarianten en vloeibaar wasmiddel. Beide kunnen worden gekocht voor de witte was en gekleurde was. Ook verkopen we voor de poedervarianten voordeelverpakkingen in de vorm van XXL verpakking geschikt voor ca. 72 wasbeurten. Ideaal voor gezinnen die veel wasjes draaien.Onze standaard verpakkingen zijn geschikt voor ca. 20 wasbeurten.

Vertrouwde service van Klok

Was je van Klok mag verwachten is gewoon een hele goede wasmiddel dat in het teken staat van mens en milieu. De producten van klok vind je in alle bekende supermarkten, maar online bestellen kan natuurlijk via onze eigen webshop klok-eco.nl. Hier vind je ons gehele assortiment en kun je veilig online wasmiddel kopen met iDeal, creditcard en Bancontact / KBC voor klanten uit België. Besteed je €30,- in onze webshop, dan profiteer je van gratis verzending!

Het EU Ecolabel en Asthma Allergy Nordic

Hoe maak je een wasproduct duurzaam én geschikt voor zoveel mogelijke mensen en huidtypen? Door volledig in te zetten op hoogwaardige producten en een unieke formule bezit Klok als één van de weinige merken in de supermarkt zowel het Europese Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label. Beide labels zijn een bewijs dat Klok werkt aan een schone en duurzame toekomst. Het Ecolabel is een bewijs dat de formule dusdanig is ontwikkeld dat het zo min mogelijk schade toebrengt aan het milieu door het gebruik van zoveel mogelijk biologische bestandsdelen. Het Asthma Allergy Nordic is een keurmerk dat door dermatologen is opgezet om wasproducten te voorzien van een keumerk dat inhoudt dat het product de kans tot allergie sterk minimaliseert. En vooral dit laatste is een zeer prettige uitkomst voor mensen met een lage huidtolerantie tegen parfum.

Voorzichtig kennismaken? Probeer de klokbox

Ben je helemaal nieuw met neutrale of biologische wasproducten en wil je graag eerst even proberen of het wel iets is voor jou? Probeer het dan voordelig uit en bestel de klokbox in onze webshop. Voor een vaste scherpe prijs ontvang je een demobox met alle Klok producten zodat je handig kunt kennismaken met het gehele assortiment van Klok.

https://www.klok-eco.nl/