Reikimagazine
Image default
Aanbiedingen

Horoscoop voor de Tweelingen deze maand

Horoscoop voor Tweelingen in december

Beste Tweelingen, deze maand kun je veel overvloed verwachten, dus geniet van de zegeningen die jouw kant op komen! Dit kan zowel op emotioneel, spiritueel of financieel gebied zijn. Mediteer op het vergeving van oud zeer, zodat je hart en geest volledig openstaan voor alles wat het leven jou te bieden heeft. Zoek wijze raad om je geld veilig te investeren en eventuele schulden af te betalen. Het is ook een goed moment om meer aandacht besteden aan je gezondheid, niet om problemen even snel op te lossen, maar echt als langetermijnsplanning. Als je alleenstaand bent, kun je een geweldige nieuwe liefde ontmoeten die heel slim en grappig is!

Horoscoop voor Tweelingen in november

Beste Tweelingen, als je problemen ervaart op je werk, druk dan niet teveel door voor duidelijkheid. Het is beter eerst te mediteren om inzicht te krijgen in je eigen behoeften. Probeer de dynamiek objectief te observeren, zodat je meer inzicht krijgt. Vertrouw op je gevoel als er iets niet lijkt te kloppen, want waarschijnlijk is dat ook zo! Tegen het einde van de maand zul je minder geprikkeld zijn en d kun je de juiste mensen op het juiste moment benaderen met de juiste aanpak. Als je alleenstaand bent, kun je deze maand een geweldige nieuwe partner leren kennen, maar het is ook mogelijk dat een huidige relatie verdiept zodat je partner je eindelijk de steun kan geven die je nodig hebt.

Horoscoop voor Tweelingen in oktober

Beste Tweelingen, laat je obsessies of zorgen niet je relaties verpesten! Mediteer op oud zeer en open je hart om te helen. Gun jezelf compassie terwijl je hieraan werkt. Je huidige omstandigheden zullen beter lijken wanneer je geest niet gebukt gaat onder oud zeer. Het is ook een goed idee om je inzichten te bespreken met een vertrouwd, objectief persoon. Kwesties met kinderen kun je zo ook helen. Deze maand is het ook heel goed mogelijk dat je een sluimerend gezondheidsprobleem eindelijk kunt oplossen, omdat je niet meer steeds in ‘vecht- of vluchtmodus’ zit. Ook zul je deze maand meer inzicht te krijgen om je situatie op het werk en je financiën te verbeteren.

Horoscoop voor Tweelingen in september

Beste Tweelingen, je ervaart misschien wat stress over de balans tussen werk en gezin/relatie. Laat je niet meesleuren door chaos en hopeloosheid in werkomstandigheden. Door te mediteren vind je de kracht (en humor!) om je door uitdagingen heen te slaan. De komende weken komt je intuïtie met verrassende oplossingen. Blijf je vooral voorstellen hoe het is om ‘alles te hebben’. Je kunt voorspoed ervaren zonder een slaaf van je werk te zijn, en je kunt genoeg tijd hebben voor een vervullende band met je geliefden terwijl je toch succesvol bent op je werk. Het kan heel erg helpen om regelmatig een lijstje te maken met dingen waarvoor je dankbaar bent.

Horoscoop voor Tweelingen in augustus

Beste Tweelingen, je kunt deze maand een nieuwe relatie beginnen of belangrijke stappen ondernemen om een huidige relatie te helen en verbeteren. Zorg er alleen voor dat je niet te hard van stapel loopt, anders krijg je weer de neiging om je terug te trekken om bij te komen van de overdaad aan intimiteit. Probeer gematigd te zijn. Het gaat hier om een solide partnerschap, dus je hoeft je niet te haasten. Ook kan een vertrouwde vriend of adviseur je helpen met schulden of financiële planning. Mediteer op het loslaten van zelfbeoordeling op het gebied van geld, en ook voor hechte relaties. Je maakt hier veel vooruitgang in, dus prijs jezelf ook!

Horoscoop voor Tweelingen in juli

Beste Tweelingen, meditatie is heel goed om je soms angstige geest tot rust te brengen. Let deze maand ook goed op dat je niet teveel geld uitgeeft wanneer je nerveus bent. Haal even diep adem voor je een winkel binnenstapt of een website bezoekt, om jezelf te gronden. Zo kun je hopelijk je financiën zo wijs mogelijk gebruiken. Stille reflectie kan je ook inzicht geven in andere manieren om meer overvloed binnen te laten in je leven, hoe je een gezond budget kunt opstellen en zelfs hoe je schaamte kunt loslaten rondom geldkwesties.

Horoscoop voor Tweelingen in juni

Gefeliciteerd beste Tweelingen! Je jaar begint met intense focus en intuïtie. Maak een lijstje met je doelen voor het komende jaar, en wees niet bang om groots uit te pakken! Als twijfel zich de kop op steekt, observeer dan eens goed hoe sommige van je opvattingen en gewoonten je beperken. Mediteer op hoe het zou zijn om je doelen te bereiken zonder deze beperkende ideeën. Je nieuwe vertrouwen en open geest zullen je ook tijdens je dagelijks leven goed van pas komen! Er staat je financiële overvloed te wachten, maar zorg eerst dat je je belangrijkste rekeningen hebt betaald voor je jezelf mag verwennen.

Horoscoop voor Tweelingen in mei

Beste Tweelingen, dit is een geweldige maand op financieel gebied! Heb je nog opvattingen die je ervan weerhouden financieel te groeien? Heb je negatieve gedachten rondom geld? Beperk je je overvloed door te denken dat je het niet verdient of dat het niet mogelijk is voor jou? Vertrouw op mensen die verstand van zaken hebben om je te helpen eventuele schulden af te betalen, een spaarfonds op te zetten en zelfs te leren investeren! “Marineer” je geest in boeken over overvloed en spiritualiteit en laat de zegeningen in je leven toe.

Lees meer over horoscoop Tweelingen op Horoscoop Luna! Lees ook de daghoroscoop of de daghoroscoop Tweelingen

https://www.horoscoop-luna.nl/sterrenbeeld/tweelingen