Reikimagazine
Image default
Health / Alternative

Facility services

Voor de schoonmaak van ons bedrijfsgebouw doen wij al een ruime tijd een beroep op Group-f Cleaning & Facility Services. Ons bedrijf bestaat uit verschillende kantoren, een magazijn en een toonzaal waar we de klanten ontvangen. We vinden het belangrijk dat de klanten onthaald worden in een nette en frisse ruimte, en ook de kantoren moeten er altijd verzorgd en schoon bij liggen, zodat onze medewerkers in een fijne omgeving kunnen werken. Met Group-f hebben we duidelijke afspraken over de uit te voeren werken en het tijdstip, dus kunnen we de volledige schoonmaak aan hen overlaten.

Elke week komt een vaste groep medewerkers van het schoonmaakbedrijf langs om de poetswerken uit te voeren. Ze kennen het bedrijf, weten wat er wanneer moet gebeuren en ze werken altijd grondig. Bovendien zijn ze beleefd en werken ze met de glimlach, en dat is natuurlijk ook aangenamer voor onze eigen medewerkers en voor de klanten die op dat moment mogelijk in de toonzaal aanwezig zijn.

Alle praktische afspraken zijn in overleg gemaakt, zodat we eigenlijk kunnen genieten van een persoonlijk samengesteld servicepakket op maat van onze wensen en behoeftes. Ook het financiële plaatje werd vooraf grondig besproken en geregeld, zodat we nooit onverwacht hoge facturen voorgeschoteld krijgen. Kortom, we zijn zeer tevreden over de uitstekende schoonmaakservice van Group-f Cleaning & Facility Services en we kunnen dit bedrijf aan alle andere bedrijven, groot of klein, aanraden. Meer informatie is terug te vinden op de website.

http://www.group-f.be/cleaning/facility/