Reikimagazine
Image default
Eten en drinken

Een heerlijke en verzorgde catering voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest van deze ervaren traiteu

Wanneer u op zoek bent naar een traiteur die de catering voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest kan verzorgen, dan moet u bij JÖRD zijn. Zij baseren zich namelijk allereerst op uw wensen en verzoeken. U heeft namelijk een bepaalde visie bij het verloop van de feestelijkheden. Hiervoor heeft u reeds inspiratie opgedaan bij andere feesten waar u te gast was. Vertel wat u fijn vindt en wat u niet zo goed vindt en op basis van deze informatie kunnen de medewerkers van JÖRD u adviseren over de beste mogelijkheden. Samen met u maken zij er een onvergetelijke dag van met heerlijk eten en voortreffelijk drinken. Hun team van ervaren specialisten staan voor u klaar.

Kies uit de vele mogelijkheden

Als flexibele traiteur is het mogelijk om te kiezen voor verschillende formules bij de catering van uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Afhankelijk van de stijl van het evenement kiest u de formule die u het meeste aanspreekt. Denk bijvoorbeeld aan een moderne optie zoals een walking dinner. Hierbij geeft u de vrijheid aan uw gasten om te gaan en staan waar ze willen zonder een gang te missen; de ideale keuze voor een bedrijfsfeest. Daarnaast kunt u ook voor het traditionele à table concept gaan, waarbij de gasten aan tafel worden bediend met een uitgebreid menu of met grotere deelgerechten. Of laat u de keuze volledig aan de gasten met een buffet? Zowel de grote als de kleine eter kan precies de porties en het eten kiezen dat zij lekker vinden.

Neem contact op met de specialisten van deze onderneming

JÖRD is zonder twijfel de beste traiteur om de catering voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest te verzorgen. Neem daarom contact met hen op en maak een afspraak om samen te bespreken wat u graag had gezien op uw feest. Daar kunt u ook meer informatie krijgen over het soort specialiteiten dat zij het liefste bereiden en welke producten en ingrediënten zij graag toepassen in hun menu’s.