Reikimagazine
Image default
Banen en opleidingen

Financieel manager

Financieel manager

Functie

Voor onze koper locatie brugge, actief in de bouw- en retailsector, zijn we op zoek naar een geldelijk verantwoordelijke ( m/v ).

Jouw taken:

Je bent financieel eindverantwoordelijke voor alle bedrijven in de groep. Je kan hiervoor tellen op de hulp van 2 boekhouders. Je staat in voor de dagdagelijkse samenwerkingsverband met de externe partijen, kredietverzekeraar, externe boekhouder, diverse partijen zowel in een nationale als internationale context.

Je bent gehouden voor de maandelijkse en kwartaalrapportering naar directie toe en denkt analytisch en strategisch mee in het management team. Je krijgt alle ongebondenheid om de volledige groepering, bestaande processen en procedures te analyse en optimaliseren. Je werkt mee aan de integratie van een erp pak, en zet hier zelf de nodige processen voor op met oog op rapportering en projectcalculatie.

Aanbod

Je komt terecht in een gedreven onderneming met een familiaal letter en open bedrijfscultuur. Een zeer afwisselende job, een dynamische omlijning in volle groei.

Het hoofdkwartier ligt in brugge, echter de tweede van de tijd werk je ook in izegem. We aannemen sterk in de persoonlijke realisatie van medewerkers door opleidingen ed. Een interessant verloningspakket gekoppeld en afgestemd op jouw ervaring en prestaties. Keuze vast na geslaagde interimperiode.

Jouw profiel:

Master niveau in een financiële wending, en hebt alreeds een eerste werkervaring achter de rug. Je hebt een zeer sterke it interesse en excel heeft geen geheimen voor je. Je spreekt vliedend nederland en engels. Je staat stabiel in je kistjes, bent een sterke communicator, down-to-earth en proactief. Je bent klaar voor die volgende stap in je carrière. De activiteiten van een team coördineren, technische vat vergunnen aan makelaars, traders, penningmeesters,. . . Bij geschillen of bemiddeling, instrumenten berekenen voor de evaluatie van de gevoeligheid of liefkozing van de bestudeerde lichaam voor krediet-, markt-, wisselkoersrisico ‘s,. . . , aanbevelingen opstellen voor de cessie van aandelen voor beurshandelaars, de waard van de onderzochte lichaam ramin en slotbeschouwingen voorttrekken, expertise vergunnen bij projecten fusie-of overnameoperaties doen, markten prospecteren potentiële financiële mogelijkheden selecteren voor een samenwerking, een outsourcing, een samensmelting of een overname, een daad doen waarvoor een erkenning vereist is : erkenning van de fsma ( kenner voor financiële services en markten ), studieresultaten over de sectorale conjunctuur of over figuurlijk ondernemingen opstellen en laten uitgeven, financiële mathematische modellen berekenen voor beurshandelaars en samenvoegen in het informatiesysteem, verwachtingsmodellen opstellen voor de lichaam, het herstructureringsproject of het bestudeerde geldelijk product, een businessplan, een beursintroductie, een overnamebod opstellen voor de leidinggevenden van een lichaam, financiële, economische en geopolitieke kennisgeving met een mogelijke impact op de markten analyse, de krediet- en marktrisico ‘s,. . . Van de lichaam bestuderen en identificeren oplossingen proposities om die risico ’s te dekker

Master tew : accountancy en financiering

https://www.nieuwejobs.com/job/q/financieel-management.html