Reikimagazine
Image default
Financieel

Tijd om uw keuken te verbouwen

Bent u uitgekeken op uw huidige keuken en droomt u al een tijdje over een verbouwing? Maar twijfelt u over wat u wilt of schrikken de kosten u af? Dat is heel begrijpelijk. Het kan heel moeilijk zijn een keuze te maken uit de vele mogelijkheden. Daarnaast is het ook nog eens een hele klus om de keuken daadwerkelijk te verbouwen, wat hoe dan ook veel geld gaat kosten.

  

Wat kunt u verwachten?

Als u zelf al langere tijd twijfelt en het moeilijk vindt te bepalen welke keuken in uw huis past, wordt het aangeraden een bezoekje te brengen aan een keukenspecialist. Ervaren specialisten kunnen u begeleiden in het maken van een keuze voor uw nieuwe keuken. Het is belangrijk rekening te houden met of uw huidige apparatuur aan vervanging toe is of nog kan worden meegenomen in de nieuwe keuken. Een inbouwkoelkast kan bijvoorbeeld prima behouden worden, waarmee u kosten bespaard. Daarbij kunt u het zo gek maken als u zelf wilt qua materialen, apparatuur en grootte.

Tijdens uw zoektocht naar een nieuwe keuken is het verstandig de laatste innovaties op gebied van keukenapparatuur te bekijken. Deze nieuwe producten hebben vaak een heel zuinig energielabel en zijn daarnaast ontzettend handig in gebruik. Denk aan werkbladafzuiging of een kokendwaterkraan. Deze keukenapparaten verschillen tussen de € 500 en € 1.500. U kunt de verbouwing naar eigen budget invullen. De gemiddelde kosten die u kunt verwachten voor het verbouwen van een keuken liggen tussen de € 12.500 en € 17.500.

Geld lenen voor een verbouwing

Zoals u leest kunnen de kosten zich aardig opstapelen. Een keuken verbouwen is niet snel of makkelijk gedaan. Naast materialen en gereedschap moet u ook mankracht en werkuren betalen als u de keuken laat installeren. Als u al langer overweegt uw keuken te verbouwen is de kans groot dat u al wat geld gespaard heeft. Mocht u niet zoveel geld opzij hebben staan kunt u geld lenen. Zo hoeft niet bespaard te worden en kunt u écht de keuken van uw dromen bouwen.

Wilt u geld lenen voor een nieuwe keuken, dan kunt u het beste een doorlopend krediet aanvragen. Bij het verbouwen van een keuken komen heeft u veel bijkomende kosten, zoals het leidingen verleggen. Met een doorlopend krediet kunt u afbetaald geld opnieuw opnemen.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/