Reikimagazine
Image default
Woning en Tuin

Een warme sfeer in huis met marmeren lampen

Lampen zijn van die items die je niet al te vaak koopt. Daarom wil je ook zeker weten dat het goed zit als je wel een keer nieuwe moet halen. Door te kiezen voor marmeren lampen weet je inderdaad zeker dat het wel goed zit. Met marmeren lampen geniet je namelijk van alle voordelen die marmer met zich meebrengt. Zo heb je er weinig onderhoud aan en geniet je toch van een lange levensduur. Daarnaast zijn alle marmeren lampen volledig uniek en voegen ze flink wat sfeer toe aan je woning. Het kopen van een marmer lamp is dus echt de moeite waard!

 

Gegarandeerd een warme uitstraling

Een marmeren lamp koop je in eerste instantie natuurlijk om de uitstraling van de lamp zelf. Die is op zichzelf namelijk ook al oogstrelend mooi. Je zou je nieuwe lamp bijna als los decoratief element kunnen zien en dat nog zonder dat het licht aanstaat. Want als je eenmaal de schakelaar omzet, valt pas echt op hoe de marmeren lamp begint te stralen. Een warme gloed verspreid zich mooi over de kamer, terwijl het marmer nog beter opvalt. Je geniet zo van het beste van twee werelden: enerzijds heb je een mooie lamp om naar te kijken, terwijl je ook overal in je interieur een zachte, warme gloed ervaart.

 

Voor welke uitvoering ga jij?

Je wilt natuurlijk wel een lamp die goed past bij je eigen smaak en de huidige inrichting van je woning. Gelukkig is dat met het ruime aanbod dat je online kunt vinden geen enkel probleem. Sites als IndoMarmer hebben verschillende marmeren lampen in ontzettend veel uitvoeringen voor je beschikbaar. Zo kun je al kiezen voor verschillende vormen van lampen. Deze gaan van perfect rond tot eivormig of rechthoekig. Ook een traditionelere schemerlamp met kenmerkende lampenkap is volledig in marmer beschikbaar. Met de kleuren kun je ook lekker spelen. Als je een wat minder opvallende lamp wil, kies je het beste voor een lichte, witte tint. Donkere tinten als grijs of zwart kunnen ook erg mooi zijn. Wil je een lamp die opvalt? Dan is een marmeren lamp van onyx of rood marmer echt wat voor jou.

 

Passend bij zowel klassiek als modern

Marmer is een ontzettend veelzijdig materiaal. Dit zorgt er ook voor dat je het kunt gebruiken in elk interieur. Hoewel marmer vaak terugkomt in klassiek ingerichte woningen, staat het ook mega chic in een modern interieur. Hoe je op dit moment woont, maakt dus eigenlijk niet zoveel uit. Een marmeren lamp past overal!