Reikimagazine
Image default
Management

Business sustainability management

Deze cursus is ontworpen om in te spelen op de groeiende behoefte aan en prevalentie van duurzaamheidspraktijken in het bedrijfsleven – en geeft u de tools in handen om een aanzet te geven tot zinvolle verandering binnen uw organisatie. Na afronding van de cursus krijgt u toegang tot het wereldwijde alumni-netwerk van CISL, dat bestaat uit bijna 9.000 gelijkgestemde zakelijke leiders over de hele wereld.

 

 

Word een toekomstgerichte leider en versnel uw carrière 

Krijg het vertrouwen en de vaardigheden om:

 

1. 1. Het belang van duurzaamheid in het bedrijfsleven te benadrukken, en sociale verantwoordelijkheid in de waardeketen van uw organisatie te stimuleren.

 

2. 2. Het potentieel van technologie, design en innovatie te onderzoeken om duurzame bedrijfspraktijken mogelijk te maken of te beperken.

 

3. 3. Onderzoek de rol van marketing en communicatie – zowel intern als extern – in uw duurzaamheidsstrategie.

 

4. 4. Definieer en verken mogelijkheden voor waardecreatie door samenwerking met belanghebbenden en partners.

 

5. Geïntegreerde duurzaamheidsstrategieën ontwikkelen en implementeren binnen uw invloedssfeer.

 

 

CPD gecertificeerd

 

 

CPD logo

 

Deze cursus is gecertificeerd door de United Kingdom CPD Certification Service, en kan van toepassing zijn op personen die lid zijn van, of geassocieerd zijn met, in het Verenigd Koninkrijk gevestigde beroepsorganisaties. De cursus heeft een geschatte 100 uur leren.

 

Let op: als u aanspraak wilt maken op CPD-activiteiten, ligt de bewijslast bij u. CISL en GetSmarter accepteren geen verantwoordelijkheid, en kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden, voor het claimen of valideren van uren of punten.

 

  

 

Lees meer over onze online duurzaamheidscursus onder begeleiding van een docent.

 

 

Leermodel

Deze volledig begeleide en ondersteunde cursus wordt online aangeboden voor uw gemak en flexibiliteit. Deze persoonlijke benadering heeft geresulteerd in een certificeringspercentage van 90 procent.

 

Bestudeer Business Sustainability Management en leer hoe u duurzame praktijken kunt integreren in uw bedrijfsstrategie

Module 1: Uitdagingen en kansen op het vlak van duurzaamheid

 

Module 2: De business case en leiderschap voor actie

 

Module 3: Regelgeving en internationaal beleid

 

Module 4: Productie en consumptie

 

Module 5: Ontwerp, technologie en planning voor duurzaamheid

 

Module 6: Communicatie en marketing 

 

Module 7: Samenwerking en partnerships

 

Module 8: Uw bedrijfsaanpak herdenken

 

Al meer dan drie decennia bouwen wij aan individuele en organisatorische leiderschapscapaciteiten en -capaciteiten, en creëren wij toonaangevende samenwerkingsverbanden om verandering te katalyseren en de weg naar een duurzame economie te versnellen. Ons Rewiring Leadership framework beschrijft ons model voor het leiderschap dat nodig is om dit te bereiken.

Onze interdisciplinaire onderzoeksinspanningen bouwen het bewijsmateriaal voor praktische actie op, door te focussen op zes transversale thema’s die cruciaal zijn voor de verwezenlijking van de SDG’s: duurzame financiering, economische innovatie, inclusieve ontwikkeling, natuurlijk kapitaal, steden van de toekomst en leiderschap.  

 

Met wie we werken

Elk jaar werken we met bedrijfs-, overheids- en financiële leiders in meer dan 250 organisaties, waaronder consumentenmerken, mondiale banken en nationale overheden, en trekken we meer dan 1.200 afgevaardigden naar onze programma’s.

 

 

 

Alle logo’s

 

 

 

Onze kernactiviteiten worden ondersteund door onze strategische partners, een kleine groep toonaangevende bedrijven die fondsen en advies ter beschikking stellen om ervoor te zorgen dat ons werk gericht is op de meest wezenlijke uitdagingen en op de gebieden met de grootste potentiële impact.

 

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/