Beauty en verzorging

Zorg goed voor uw haar met Aveda producten

Verwen uzelf met goede haarverzorging en kies voor Aveda producten. Dit zijn haarverzorgingsproducten die een basis hebben van bloemen- en plantenextracten en uitsluitend natuurlijke bestanddelen bevatten. Ze zijn vrij van siliconen en niet op dieren getest. Dankzij de unieke samenstelling en ontwikkeling zijn Aveda producten uiterst vriendelijk voor uw haar en belasten ze het milieu minimaal. Kiest u voor duurzame haarverzorging, dan kiest u voor Aveda. Een kapsalon die dit al jarenlang doet is La Ligne Coiffures. Deze groene kapperszaak heeft vestigingen in Hardinxveld en Gorinchem waar alleen maar gewerkt wordt met natuurlijke producten, die u ook in de webshop kunt bestellen.

Uw haar wordt tot in de puntjes verzorgd

Aveda heeft producten voor alle haartypes. Dat begint al bij de shampoos, die elk voorzien in een andere behoefte. Heeft u droog haar of een flinke bos krullen? Aveda heeft de geschikte shampoo of conditioner voor u. Ook voor gekleurd en grijs haar zijn speciale shampoos beschikbaar in de webshop van La Ligne. Als aanvullende verzorging kunt u kiezen voor een fijne conditioner of haarmasker, die uw haar intensief voeden en zacht maken. Aveda producten zorgen voor gezond en glanzend haar tot in de puntjes. Ook voor natuurlijke stylingproducten kunt u bij La Ligne terecht, zodat uw kapsel de hele dag in model blijft.

Bestel snel en gemakkelijk

La Ligne zorgt dat u uw Aveda producten snel en gemakkelijk in de webshop kunt bestellen. U doet ze in het online winkelmandje en rekent vervolgens af via iDEAL. De producten worden gratis bij u thuisbezorgd. Bij een bestelling vanaf twee producten geeft La Ligne u een aantrekkelijke korting op uw bestelling. Dankzij deze webshop kunt u thuis genieten van duurzame producten die een bijdrage leveren aan een beter milieu en een gezondere leefomgeving. Bovendien zullen uw haren er dankzij de natuurlijke bestanddelen en hoogwaardige kwaliteit gezond en glanzend uitzien. Dat is dus dubbel genieten.

https://www.laligne.nl/