Health / Alternative

Motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

Het zelfvertrouwen van het kind vergroten heeft doorgaans te maken met gevoelens. Hoe speel je als ouder zijnde hierop in? Zeker wanneer je kind ze niet echt uitspreekt? Met de fairy door van Droomdeurtjes kun je inspelen op de rijke fantasie van het kind. Een fairy door vormt namelijk de toegangsdeur tot een fantasiewereld van elfjes en draken, die eruit ziet zoals het kind dat graag wil. De deur wordt geleverd met brievenbusje, waarin de elfjes en draken vaak lieve briefjes en complimenten achterlaten. Je kind leest dan ook regelmatig motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes. Het zelfvertrouwen van je kind kun je hierdoor enorm vergroten.

De pedagogische functie van de fairy door (o.a. zelfvertrouwen van het kind vergroten)

Ben je al bekend met de fairy door van Droomdeurtjes? Professionals als kindercoaches en (kinder)psychologen zweren bij dit concept om het zelfvertrouwen van een kind te vergroten. Het helpt kinderen namelijk alledaagse ervaringen te verwerken en het ondersteunt kinderen in bijzondere situaties. Zowel voor jonge kinderen, waarbij het geloven in elfjes en draken gelijk kan zijn als het geloven in Sinterklaas, als voor de wat oudere kinderen, die genieten van het decoreren van de deur, is de fairy door erg geschikt. Het bevorderen van het onder woorden brengen van gevoelens, het ontwikkelen van motoriek en het zelfvertrouwen van het kind vergroten vallen allemaal onder de pedagogische functies van het deurtje.

Zelfvertrouwen van je kind vergroten met de fairy door van de specialist

Denk je dat je kindje slechter slaapt dan voorheen of merk je dat het kind wat teruggetrokken is? Dan kan het zijn dat het zelfvertrouwen van het kind een boost kan gebruiken. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kinderen hebben vaak genoeg aan een mooi verhaal, dat ze de mogelijkheid geeft flink te fantaseren. Met de fairy door van Droomdeurtjes is dit dan ook uitstekend te realiseren. Het deurtje geeft toegang tot een fantasiewereld, waarmee kinderen direct in contact staan door de mogelijkheid briefjes uit te wisselen. De wetenschap dat er ’s nachts een briefje teruggeschreven wordt, wellicht met een motiverend bericht of een complimentje, maakt het mogelijk het zelfvertrouwen van het kind te vergroten.