Reikimagazine
Image default
Zorg

Een persoonlijke benadering voor kinderen met leerproblemen

Kinderen met leerproblemen hebben vaak begeleiding nodig om bij te blijven bij hun klasgenootjes. Zulke begeleiding helpt bij hun ontwikkeling en groei. Heeft u een kind dat moeite heeft met leren, bijvoorbeeld omdat hij of zij dyslexie heeft? Weet u niet zo goed wat u kunt doen om uw kind te helpen? Trivers helpt u graag in hun zorgcentra in Breda, Roosendaal en Zevenbergen. Deze zorgcentra bieden zorg aan voor kinderen en jeugd. De specialisten van Trivers hebben veel ervaring en kennis op het gebied van kinderen en leerproblemen en kunnen uw kind daarom goed helpen.

Verschillende soorten leerproblemen

De specialisten van Trivers kunnen verschillende soorten leerproblemen van elkaar onderscheiden. Komt uw kind langs, dan kan er onderzocht worden waar hij of zij precies last van heeft. De ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in dyslexie, dyscalculie en spellingsproblemen. Uw kind kan ook eventueel een intelligentietest volgen. Na het onderzoek weet de specialist hoe uw kind goed geholpen kan worden. Dan kan de begeleiding die hij of zij nodig heeft opgesteld worden. De specialisten van Trivers houden tijdens het onderzoek en het behandeltraject ook contact met de ouders. Zo weet u wat er uit het onderzoek komt en hoe uw kind geholpen wordt. Uw eigen inzicht is belangrijk, want u kent uw kind het best. De specialisten van Trivers geven u ook graag advies over hoe u uw kind zelf kunt helpen. 

De juiste oplossing voor uw kind

Bij Trivers zijn er verschillende afdelingen voor verschillende problemen. Zo kan ervoor gezorgd worden dat elk kind gespecialiseerde zorg krijgt die bij hem of haar past. Hoe de behandeling in elkaar zit verschilt dan ook per kind. Naast afdelingen voor kinderen met leerproblemen zijn er ook specialisten die zorg aanbieden voor andere problemen. Zo bestaan er behandelingen voor sociaal-emotionele problemen of gedragsstoornissen. Kinderen met leerproblemen kunnen hiernaast ook nog andere problemen hebben, dus deze kunnen ook onderzocht worden. Heeft u interesse in begeleiding voor uw kind? Neem dan gerust contact op met de specialisten van dit bedrijf.

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

De aanschaf van een AED

Een leuke en leerzame dag op een zorgboerderij in de buurt van Dordrecht

Laat uw dyslexie of die van uw kind professioneel behandelen