Zorg

Een particulier verpleeghuis waar zorg en service hand in hand gaan

Particuliere zorg, afgestemd op de persoonlijke levensstijl van de hulpbehoevende, dat is wat er wordt bedoeld met zorg en service bij Compartijn. Zo woont u bij Compartijn altijd in uw eigen appartement, waar u de volledige vrijheid heeft, maar dan met de beste zorg. Zo geniet u van heerlijk eten en drinken, mag familie altijd langskomen en krijgt u elke dag de beste zorg. En wist u dat het ontvangen van particuliere ouderenzorg en het wonen in een particulier verpleeghuis van Compartijn niet veel duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis? Op de website van deze organisatie leest u waarom.

In dit verpleeghuis voor particuliere ouderenzorg heeft u medisch-specialistische zorg op afroep

Leuk of niet, thuis wonen kost u steeds meer moeite en neemt steeds meer risico’s met zich mee. Tijd voor een verhuizing naar een verpleeghuis waar u de beste zorg krijgt. En dat 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zo krijgt u particuliere ouderenzorg, die volledig bij uw behoeften aansluit. De ervaren medewerkers van Compartijn helpen u ook met verpleging en uw persoonlijke verzorging, en dat allemaal in uw appartement dat gevestigd is in ons particulier verpleeghuis. Heeft u zorg nodig in het ziekenhuis of bij een specialist op locatie? Geen probleem! U wordt altijd gebracht en deskundig begeleidt tijdens deze afspraken.

Particuliere ouderenzorg in een gezellig verpleeghuis bij u in de buurt

Wie zegt dat een particulier verpleeghuis niet gezellig kan zijn, is nog nooit langsgekomen bij Compartijn. Gezelligheid staat hier voorop! En de appartementen kunt u geheel naar eigen wens inrichten. Kies voor particuliere ouderenzorg in een gezellig particulier verpleeghuis bij u in de buurt. Met meer dan tien verschillende complexen is er altijd wel eentje dichtbij. Zo vindt u ze bijvoorbeeld in Tilburg, Enschede, Den Haag en Ede. Een goede particuliere ouderenzorg staat bij Compartijn hoog in het vaandel. Zo zit er 24 uur per dag en 7 dagen per week iemand voor u klaar als u zorg nodig heeft, wordt het huishouden voor u gedaan en krijgt u elke dag het lekkerste eten en drinken in het particulier verpleeghuis.