Health / Alternative

Dieet? Allergie? Probeer glutenvrije haver of havermout van de specialist!

Ben je op zoek naar glutenvrije haver of havermout van échte kwaliteit? Omdat je allergisch bent of een specifiek dieet volgt? Je vindt een breed assortiment ontbijtproducten bij Rosies B.V. Deze producten moeten echter niet alleen glutenvrij zijn: dat ze lekker zijn is minstens zo belangrijk! Bij Rosies B.V., een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glutenvrije ontbijtproducten, vind je een zeer ruim assortiment aan glutenvrije producten. Zo kun je bijvoorbeeld glutenvrije haver en glutenvrije havermout kopen. Tijdens het maken van deze glutenvrije haver en glutenvrije havermout is niet alleen rekening gehouden met het ontbreken van gluten, tarwe en zuivel, maar ook met de smaak. En dat proef je!

Bij de specialist alleen glutenvrije haver of havermout van de beste kwaliteit

Wil je liever ontbijten met glutenvrije haver of havermout? Haal deze producten dan bij een echte specialist als Rosies B.V. Die kan je de juiste kwaliteit garanderen. Alleen als je glutenvrije haver of havermout aanschaft bij de specialist, dan weet je heel zeker dat deze producten met uiterste zorg zijn gefabriceerd en dat ze veilig zijn om te consumeren. Daarnaast kan de specialist je ook garanderen dat er geen onnatuurlijke stoffen aan de producten zijn toegevoegd (zoals geur-, kleur- en smaakstoffen). En misschien wel het belangrijkste: de specialist kan je een verzekeren van een heerlijke smaak.

Natuurlijke glutenvrije haver of havermout zonder geur-, kleur- en smaakstoffen

Dagelijks worden we geconfronteerd met geur-, kleur- en smaakstoffen aan ons voedsel. Gelukkig zijn steeds meer bedrijven zich hiervan bewust en worden producten op natuurlijke wijze geproduceerd. Zo ook Rosies B.V., aanbieder van diverse glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrije haver en havermout. Kies je voor de producten van de specialist, dan weet je allereerst zeker dat ze geen gluten, tarwe of zuivel bevatten. Daarnaast zijn de producten vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, van gehydrogeneerde vetten en van GMO-ingrediënten. Zo ontstaat er een natuurlijk product dat goed is voor het lichaam en dat iedereen kan eten. Glutenvrije haver of havermout is dan ook een heerlijk begin van de dag!