Beauty en verzorging

Bij deze kapper in Breda werken ze alleen maar met kwaliteitsproducten

Bij een bezoek aan een kapper in Breda, gaat u er natuurlijk van uit dat er zowel bij knip- als bij kleurbeurten wordt gewerkt met producten van hoge kwaliteit. Bij de kapper Hair & Looks in Breda is dit dan ook het geval, want hier staat men voor kwaliteit. Alle haarproducten worden zorgvuldig uitgekozen, omdat men het beste wilt voor haar klanten. Bij deze kapsalon in Breda wordt onder andere gewerkt met merken als Attitude, Biacre, Paul Mitchell en Roverhair. Wilt u thuis uw kapsel perfect kunnen verzorgen en stylen met professionele haarproducten? Dan kunt u de haarproducten online bestellen of bij de kapper in Breda kopen. Zo lijkt het alsof u iedere dag langs bent geweest bij de kapsalon in Breda.  

Persoonlijk advies bij iedere knipbeurt bij kapsalon in Breda

Bij een bezoek aan een kapsalon in het Ginneken staat u als klant altijd centraal. We hebben het hier over kapsalon Hair & Looks. Bij deze zaak hebben ze echt hart voor de klant en voor de zaak. De professionele kappers knippen en kleuren een kapsel bij u. Ze gaan hierbij verder dan enkel kijken naar een afbeelding. Men kijkt naar de vorm van uw gezicht, de tint van uw huid en of een kapsel passend is bij uw persoonlijkheid en uitstraling. U wilt immers niet de salon verlaten met een kapsel waar u ontevreden over bent. Daarom wil iedere kapper van Hair & Looks in Breda u een vertrouwd gevoel geven wanneer u in de kappersstoel zit.

Profiteer bij kapsalon in Breda van de voordelen van een kappersabonnement

Houdt u er zo enorm van om regelmatig een bezoek te brengen aan een kapper van Breda? Dan is er nu de perfecte aanbieding voor u. Zou het u ook niet fantastisch lijken om tegen een vast tarief onbeperkt naar de kapper te gaan? Bij de kapsalon Hair & Looks in Breda is dit mogelijk. Hier worden namelijk diverse kappersabonnementen voor zowel dames als heren aangeboden. U profiteert maandelijks van een onbeperkt aantal knip- en kleurbehandelingen, maar dat is zeker niet het enige. Zo zijn er voor abonnementshouders speciale acties en ontvangt u extra voordeel op behandelingen. Bovendien maken wassen en drogen ook onderdeel uit van het abonnement en krijgt u de eerste behandeling gratis. Wie wil er nu niet onbeperkt naar de kapper in Breda?