Beauty en verzorging

Bestel uw producten van Crystal Nails eenvoudig online

Moet u nog steeds langs de groothandel voor uw nagelverzorgingsproducten? Of wilt u de mooie producten van Crystal Nails kopen? Bij de specialist doet u dit heel eenvoudig. Is het dan niet prettig dat u uw producten online kunt bestellen én dat deze ook nog eens gratis worden toegestuurd? In de webshop van Webshopnagelproducten vindt u werkelijk alles om uw salon te voorzien van hoge kwaliteit producten. Koop een extra gellak met een glitter, schaf extra UV-lampen aan als u uit gaat breiden of koop extra werkmaterialen. Plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan wordt de bestelling gratis naar u toegestuurd.

Presenteer het aanbod aan nagellakken van Crystal Nails op een display of wiel

Een potje nagellak laat vaak een kleur doorschijnen. Echter, dit is niet altijd de kleur die ook op de nagels terechtkomt. Door gebruik te maken van displays of een nagellak wiel van Crystal Nails, bent u verzekerd dat de klant tevreden is met de gekozen lak. De displays zijn eenvoudig te presenteren in een etalage of u presenteert een display of waaier aan de klant zodra de kleur gekozen moet worden. Wilt u de display voorzien van zoveel mogelijk kleuren, maar heeft u die momenteel niet op voorraad? Geen probleem! Webshopnagelproducten is dé groothandel voor nagelstylisten, dus ook voor een ruim aanbod aan nagellakken bent u hier aan het juiste adres.

Gellak van Crystal Nails is het perfecte product om lang van verzorgde nagels te genieten 

Komen uw klanten ook regelmatig terug voor een mooie gellak? Dit is een populaire trend tegenwoordig. Voor een relatief goedkope prijs krijgen uw klanten een mooie kleurrijke lak, die lang blijft zitten. Steeds vaker kiezen mensen daardoor voor een gellak van Crystal Nails. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of zodra de vakantie voor de deur staat. Een gemiddelde gellak blijft namelijk 3 á 4 weken zitten. Uiteraard wilt u in uw salon gellak aanbieden die deze duur garandeert. Bij Webshopnagelproducten heeft u genoeg keuze uit de mooiste kleuren. Ga voor felle kleuren tijdens het zomerseizoen en warme kleuren met een glitter voor de feestmaanden in de winter. Maar ook base coats, top coats en lampen behoren tot het assortiment.